Contact

Wij staan klaar voor al jouw vragen

Adviseurs

Heb je nog geen contact gehad met onze adviseurs of ben je op zoek naar meer informatie?

073 203 2572

Ma-Vr van 09:00 tot 17:00

Supportdesk

Heb je een technische vraag over het platform? Ons team staat voor je klaar.

073 203 2572

Ma-Vr van 09:00 tot 17:00

Stuur een bericht

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste en betrokken professionals met een passie voor onderwijs. Wij geloven in het vergroten van kennisoverdracht en het verkleinen van kansenongelijkheid in het onderwijs.

Kantoor

Bedrijfsgegevens

Graag een keer langskomen? Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch.

The Lobby

Reitscheweg 1

's-Hertogenbosch

5232 BX

KVK: 87979284

BTW: NL864465695B01

Veelgestelde vragen

Kun je geen antwoord vinden op je vraag? Neem dan gerust contact op met ons support team.

  • Hoe kan mijn onderwijsinstelling gebruik maken van Bijlesplein?

   Wat leuk dat jullie willen gaan werken met Bijlesplein. Je kunt ons bellen op 073 203 2572 of mailen op info@bijlesplein.nl.

  • Is Bijlesplein AVG-proof?

   Zeker weten. Veiligheid van de data en de verwerking hiervan is heel belangrijk. Een verwerkersovereenkomst is onderdeel van onze procedure.

  • Hoe werkt het inloggen met een onderwijsinstelling-account?

   Ons systeem kan worden gekoppeld met de Microsoft Azure of Google Workspace for Education omgeving van jouw onderwijsinstelling.

  • Is Bijlesplein veilig (SSO)?

   Ons platform is uiterst veilig en kan alleen bij de data die écht van belang is. Zo is de veiligheid van de gebruikersaccounts gewaarborgd.

  • Kan Bijlesplein in onze huisstijl?

   Zeker. En via het beheerpaneel voor leidinggevenden kun je dat ook nog gemakkelijk zelf in te stellen. Dit komt uitgebreid aan bod tijdens de onboarding.

  • Wie beheert het systeem voor mijn onderwijsinstelling?

   Je kunt zelf instellen wie het systeem beheert. Dit kan een medewerker of een bevoegde leerling of student zijn. Deze persoon kan vervolgens vakken en beoordelingen goed- of afkeuren en meer.

Waarom Bijlesplein?

Binnen 1 dag online
Stimuleert leerplezier
Overzichtelijk en goedkoop
Valt onder NPO-gelden
Maatwerk mogelijk

Als onderwijsinstelling wil je de vraag naar bijles zelf regelen om een goed alternatief te bieden voor commerciële bijlesaanbieders. Het heeft meerdere voordelen wanneer leerlingen en studenten zelf elkaar na lestijd helpen. Meer leerplezier, eigenaarschap van het eigen leren en sociale binding met elkaar. Inmiddels is bewezen dat het een positief effect heeft wanneer leerlingen van elkaar leren. Artikel over kansengelijkheid.

Kansongelijkheid

Als onderwijsinstelling heb je ook een verantwoordelijkheid als het gaat om kansongelijkheid. Commerciële bijles is alleen bereikbaar voor ouders met een goed inkomen. Met Bijlesplein stimuleer je bijles tegen een laag tarief. Het is een kant-en-klaar platform waar leerlingen en studenten een mede-scholier kunnen vinden voor bijles en waar de leerlingen en studenten hun diensten kunnen aanbieden.